2013-06-21 08:16:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nagy lelkesedéssel kezdi a napot

Napi horoszkóp június 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Megint tele lelkesedéssel kezdi a napot. Jó oka van rá, nagy eseményeknek lehet ma tanúja. Talán azonnal észre sem veszi, de később rá fog jönni, hogy elkezdődött valami az életében. Ismeretség, új látásmód, hobbi…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon nehézségekbe ütközhet a félreértések tisztázása. Valahogy, minél többet beszél róla, annál inkább csak belezavarodik. A végén már a régi kiút is lehetetlennek tűnik. Inkább hagyja kicsit ülepedni a dolgot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha folyton csak önmagát, a saját érdekeit tolja előtérbe, akkor ne csodálkozzon azon, hogy idővel neheztelni fognak önre. Ha jót akar magának, legalább a látszat kedvéért törődjön másokkal is!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bármibe is kezd mostanában, az hosszú távon a javára válhat. A nagyvonalúság soha nem kamatozott olyan jól, mint most. Tegyen jót a kollégáival, beosztottaival, sőt, még a főnökével is! Meg fogják hálálni önnek!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az őszinteségével, szelídségével és természetes egyszerűségével ma többet elérhet, mintha a legpompásabb oldalát igyekezne megmutatni. De még kevesebb támogatásra számíthat, ha folyton titkolózik, és elhallgat tényeket.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Érzi már a közelgő változást, ami hamarosan megváltoztathatja az egész életét. Nem kell azonban rettegéssel szembe néznie vele. A változás természetes, és a végén örülni fog majd, hogy úgy történik, ahogy történni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon hajlamos lehet a túlzásokra. Legyen az nagybevásárlás, ajándékválasztás, vagy bármilyen, pénzzel, befektetéssel kapcsolatos dolog. Sajnos vannak irigyei, akik mindent megtesznek azért, hogy ne úgy sikerüljön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Némi fantáziával a mai napját sikeresen zárhatja le. Ha a délelőtt szürke és unalmasan megszokott is volt, délutánra, de legalább estére szervezzen valami különleges programot magának. A sors tálcán kínálja a lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Próbálja elkerülni a feszült helyzeteket, de sajnos vannak a környezetében olyan emberek, akiknek szinte velejárója a feszültség. Az alkotó emberek, a művészek ilyenek. A többieket inkább kerülje el, ha teheti!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mostanában nehezebben megy önnek az összpontosítás, és az, hogy kézben tudja tartani a dolgait. Különösen, ha az elmúlt időben személyes veszteség érte, viseli nehezebben a dolgokat. Az elengedés nehéz művészet, de bele kell jönnie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem az ön hibája, ha valamiben kudarcot vallott. Igaz, találhat magában is okot bőven arra, hogy hibáztassa magát, de ez önmagában még nem ok. A gond viszont új lehetőséget teremthet arra, hogy más utakat keressen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma könnyen megeshet, hogy nem figyelt oda, és sikerült jól el is rontania a napját. Talán egy magára borított kávé, vagy más egyéb apróság borította ki nagyon. Az okokat persze mélyebben kell keresnie. Ez csak a felszín, ezt ön is tudja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: